Information Information-Technology-Premium-consensus-Alpha-Research

Information Technology van overwogen naar neutraal

11 januari 2023

2022 was een teleurstellend beleggingsjaar. Het was een jaar van hoge inflatie, renteverhogingen, sombere verwachtingen voor de economische groei en de oorlog in Oekraïne lieten hun sporen na. Er is deze maand één opvallende wijziging.

Asset Allocatie

Alpha Research inventariseert maandelijks meer dan 60 asset allocatie rapporten van asset managers, fondsenhuizen, investment consultants en banken. De Alpha Research database, met een historie van meer dan 10 jaar, wordt geanalyseerd en geactualiseerd met de nieuwe opinies. De meeste rapporten gebruiken de categorieën Overwegen, Neutraal en Onderwegen als aanbeveling, waarvoor de waarden +1, 0 en -1 worden toegepast. Deze waardes leiden tot een gemiddelde. Dit gemiddelde en de recente aanpassingen kunt u vergelijken met het beleid van uw eigen strategie.

Information Technology

Information Technology heeft geen enkele negatieve opinie, maar het aantal positieve adviezen daalt wel van 30,0% naar 20,0%. Dit doet het beeld kantelen, en de consensus gaat van overwogen naar neutraal. Abonneer nu op de Asset Allocatie Consensus Premium en blijf elke maand op de hoogte van de laatste asset allocatie wijzigingen.

ABONNEER HIER

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asset Allocation Awards

Sinds 2016 reikt Alpha Research elk jaar de Asset Allocation Awards uit aan de beste beleggingsspecialisten.
De beleggingscategorieën zijn: Asset Allocation, Fixed Income, Equities Regional, Equities Sector en Overall.