Asset Allocatie Consensus Premium

Alpha Research

Asset Allocatie Consensus Premium

De keuze van beleggingscategorieën verklaart voor meer dan 80% de volatiliteit van een portefeuille en heeft significante invloed op het behaalde rendement.

Eigen strategie vergelijken

Alpha Research inventariseert maandelijks meer dan 60 asset allocatie rapporten van asset managers, fondsenhuizen, investment consultants en banken. De Alpha Research database, met een historie van meer dan 10 jaar, wordt geanalyseerd en geactualiseerd met de nieuwe opinies. De meeste rapporten gebruiken de categorieën Overwegen, Neutraal en Onderwegen als aanbeveling, waarvoor de waarden +1, 0 en -1 worden toegepast. Deze waardes leiden tot een gemiddelde. Dit gemiddelde en de recente aanpassingen kunt u vergelijken met het beleid van uw eigen strategie.

Actieve belegger

In het Premium rapport worden het gemiddelde, de trend van de aanpassingen en grafieken van vijfjarige historie van de consensus gepubliceerd. Hiermee krijgt u inzicht in de huidige asset allocatie-opinies en bent u elke maand up-to-date.

Professionele beleggers moeten alloceren en asset allocatie is altijd het startpunt. Voor de actieve belegger is de Asset Allocatie Consensus Premium daarom de perfecte manier om de eigen strategieën te vergelijken met onze consensus. Alpha Research is een onafhankelijk onderzoeksbureau, waardoor wij u een objectief rapport kunnen presenteren met de actuele consensus van meer dan 60 rapporten.

Premium voorproefje?

Heeft u interesse in het Premium rapport, maar wilt u eerst een voorproefje? Schrijf u in voor onze gratis publicatie Asset Allocatie Consensus en ontvang elke maand een hoofdstuk uit het Premium rapport.

Abonneer

Abonneer nu op de Asset Allocatie Consensus Premium en blijf elke maand op de hoogte van de laatste asset allocatie wijzigingen.*

  • Vergelijk eigen strategie met de consensus
  • Update van alle beleggingscategorieën
  • Maandrapport

Jaarabonnement € 350,00 ex BTW

*Een jaarabonnement op het Asset Allocatie Consensus Premium rapport bedraagt €350,- ex BTW per jaar.

De Asset Allocatie Consensus Premium is een maandrapport van Alpha Research. Dit rapport is uitsluitend bestemd voor professionele beleggers. Het auteursrecht van dit rapport berust bij Alpha Research.

Direct contact opnemen

Alpha Research

Consultancy voor professionele beleggers

Alpha Research, hét onderzoeksbureau voor de professionele belegger, is ook dé consultant voor professionele beleggers.

Door jarenlange ervaring op het gebied van asset allocatie en fondsselectie kunnen wij u van dienst zijn. Wij assisteren zelfstandig vermogensbeheerders, family offices, verzekeraars en pensioenfondsen onder andere bij:

  • (ESG) Beleggingsbeleid
  • Strategische en tactische asset allocatie
  • Kwalitatieve fondsselectie
  • Portfolio consultancy
Alpha-Research-Header2

Onze events

Insights

Volg onze kennisdeling op de voet

Investing in Interesting Times

Antti Ilmanen van AQR Capital Management en Jitzes Noorman van Columbia Threadneedle Investment gaven tijdens de Alpha Research lunchbijeenkomst hun visie op de huidige uitdagingen tegen de achtergrond van hogere rentes.

Lees verder... about Investing in Interesting Times

Asset Allocation Awards uitreiking in Amsterdam en Brussel

Volgende maand zullen alweer voor de negende keer de Asset Allocation Awards worden uitgereikt. Dit is een initiatief van researchbureau Alpha Research in samenwerking met Financial Investigator. Awards uitreiking in…

Lees verder... about Asset Allocation Awards uitreiking in Amsterdam en Brussel

Van Europa’s Groene Revolutie tot Optimisme over Opkomende Markten

Samen met Mirova (onderdeel van Natixis) en Baillie Gifford bespraken we het thema: “Van Europa’s Groene Revolutie tot Optimisme over Opkomende Markten”.

Lees verder... about Van Europa’s Groene Revolutie tot Optimisme over Opkomende Markten

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asset Allocation Awards

Sinds 2016 reikt Alpha Research elk jaar de Asset Allocation Awards uit aan de beste beleggingsspecialisten.
De beleggingscategorieën zijn: Asset Allocation, Fixed Income, Equities Regional, Equities Sector en Overall.