8 oktober Investment Meeting Alternatives

8 oktober Investment Meeting Alternatives

Afgelopen periode neemt de allocatie van beleggers naar de asset class Alternatives toe. De totale wereldwijde allocatie naar Hedge Funds bereikte in juli dit jaar een nieuw hoogtepunt van ruim 3 Biljoen US Dollar.

Volgens Hedge Fund Research zagen Hedge Funds in het tweede kwartaal van dit jaar de beste performance sinds een decennium. De combinatie van lage rente en hoge aandelenkoersen zorgt voor een stijgende aantrekkingskracht voor Alternatives, zowel voor return enchancer als diversifier.

Investment Meeting 8 oktober

Alpha Research onderzoekt momenteel het landschap van beschikbare Alternatives in de Nederlandse markt en organiseert op dinsdag 8 oktober een Investment Meeting: Alternatives - Van het begaande pad: de case voor alternatives in een negatieve renteomgeving. Naast een gastspreker, die daadwerkelijk naar een substantieel stuk van de portefeuille alloceert naar Alternatives, zijn er ook presentaties van enkele specifieke Alternatives. Tevens zal Alpha Research haar conclusies toelichten over deze asset class en krijg je het resultaat na de bijeenkomst toegestuurd.

Enquête Alternatives

De uitslag van de enquête die we houden onder professionele beleggers met specifieke vragen over Alternatives komt deze Investment Meeting ook aan bod. Wij verwelkomen je graag op dinsdag 8 oktober in Rosarium Amsterdam en zien je registratie alvast tegemoet!

Meld je hier aan

Programma

  • 14:45 Ontvangst met koffie/thee
  • 15:00 Presentaties
  • 17:00 Drankjes en hapjes
  • 18:00 Afsluiting

Locatie

  • Rosarium, Amstelpark 1 Amsterdam