Over Alpha Research

Alpha Research is een onafhankelijk onderzoeksbureau voor de professionele belegger gevestigd in het historisch centrum van Delft. Wij publiceren diverse researchrapporten zoals Asset Allocatie Consensus, Profielfondsen Analyse en Expected Returns. Ook organiseren wij regelmatig events met actuele thema's, verschillende sprekers en interacties en geven twee keer per jaar de praktijkgerichte cursus: Alpha Research Investment Course. Middels deze researchrapporten, Investment Course en de bijeenkomsten heeft Alpha Research veel te bieden voor professionele beleggers.

Medewerkers

Eelco Ubbels

Eelco Ubbels

Functie
Directeur/eigenaar

Eelco heeft Alpha Research opgericht in 2012. De focus bij Alpha Research ligt op Asset Allocatie research. De research is beschikbaar voor professionele beleggers, beleggingscomités van pensioenfondsen, verzekeraars en vermogensbeheerders.

Tevens is Eelco oprichter van de LinkedIn Tactical Asset Allocation Group, met meer dan 3.500 TAA specialisten één van de actiefste groepen op gebied van Asset Allocatie. Daarnaast is hij bij de VBA actief als voorzitter van de commissie Tactische Asset Allocatie en als columnist bij IEXProfs.

Frank Dankers RBA CCP

Functie
Senior beleggingsanalist en redacteur

Frank heeft gewerkt bij AXA Leven en vervolgens op de internationale afdeling bij de AFM. Naast zijn werk voor Alpha Research is Frank bestuurder van een financiële onderneming. Ook is hij actief bij de VBA, waar hij voorzitter is van de web redactie.

Davey Kaak

Functie
Junior beleggingsanalist en redacteur

Davey is junior beleggingsanalist en redacteur bij Alpha Research. Hij studeert momenteel de Bachelor Technische Wiskunde aan de Technische Universiteit Delft. Davey analyseert en verwerkt data die onder andere verbonden zijn aan de Asset Allocatie. Verder schrijft hij artikelen voor de website van Alpha Research en Bull-v-Bear.

Thomas Dankers

Functie
Junior beleggingsanalist

Thomas is junior beleggingsanalist bij Alpha Research. Hij studeert Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Thomas verricht bij Alpha Research diverse werkzaamheden, hij verwerkt onder andere data in het kader fondsenuniversum van Alpha Research.