Kennislunch

De comeback van obligaties

Alpha Research organiseerde op 13 juni 2023 een kennislunch samen met Capital Group en Bank J. Safra Sarasin over het thema ‘Welcome to the Bond Renaissance’. Het heeft lang geduurd, maar obligaties zijn helemaal terug van weggeweest.

Lees verder...

Voor de lange termijn kansen pakken bij Europese aandelen

Alpha Research organiseerde op 22 september 2022 samen met Chahine Capital en Baillie Gifford een kennislunch met het thema ‘Gespecialiseerde kansen voor Europese aandelen’.

Lees verder...

Actief of passief naar een grotere exposure in China?

Actief of passief naar een grotere exposure in China? was het thema van de Alpha Research Kennislunch op 4 juli 2019 samen met KraneShares en T. Rowe Price.

Lees verder...

Factorbeleggen van Backtest naar Track Record

Op 10 oktober 2017 organiseerde Alpha Research, in samenwerking met Northern Trust en Invesco PowerShares, een kennislunch over factorbeleggen, ook wel ‘smart bèta’ genoemd.

Lees verder...

High Yield, actief of passief?

Op 14 september 2017 organiseerde Alpha Research een kennislunch over het onderwerp High Yield bonds. Stephen Marsh van T. Rowe Price en Antoine Lesne van State Street deelden hun kennis.

Lees verder...

EMD top-down vs bottom-up

Op 15 juni 2017 hield Alpha Research voor professionele beleggers een kennislunch over Emerging Markets Debt (EMD). Over de kansen, bedreigingen en het beleggingsproces bij EMD spraken Nordea Asset Management en H2O Asset Management, verbonden aan Natixis Global Asset Management.

Lees verder...

Kijkje in de keuken van NN Investment Partners

Een kijkje in de keuken van NN Investment Partners was de titel van de kennislunch op 9 mei 2017. De sprekers Willem Verhagen, Valentijn van Nieuwenhuijzen en Ewout van Schaik bespraken de visies en strategieën rondom multi-assets.

Lees verder...

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asset Allocation Awards

Sinds 2016 reikt Alpha Research elk jaar de Asset Allocation Awards uit aan de beste beleggingsspecialisten.
De beleggingscategorieën zijn: Asset Allocation, Fixed Income, Equities Regional, Equities Sector en Overall.