Kennislunch

Actief of passief naar een grotere exposure in China?

Actief of passief naar een grotere exposure in China? was het thema van de Alpha Research Kennislunch op 4 juli 2019 samen met KraneShares en T. Rowe Price.

Factorbeleggen van Backtest naar Track Record

Op 10 oktober 2017 organiseerde Alpha Research, in samenwerking met Northern Trust en Invesco PowerShares, een kennislunch over factorbeleggen, ook wel ‘smart bèta’ genoemd.

High Yield, actief of passief?

Op 14 september 2017 organiseerde Alpha Research een kennislunch over het onderwerp High Yield bonds. Stephen Marsh van T. Rowe Price en Antoine Lesne van State Street deelden hun kennis.

EMD top-down vs bottom-up

Op 15 juni 2017 hield Alpha Research voor professionele beleggers een kennislunch over Emerging Markets Debt (EMD). Over de kansen, bedreigingen en het beleggingsproces bij EMD spraken Nordea Asset Management en H2O Asset Management, verbonden aan Natixis Global Asset Management.

Kijkje in de keuken van NN Investment Partners

Een kijkje in de keuken van NN Investment Partners was de titel van de kennislunch op 9 mei 2017. De sprekers Willem Verhagen, Valentijn van Nieuwenhuijzen en Ewout van Schaik bespraken de visies en strategieën rondom multi-assets.

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asset Allocation Awards

Sinds 2016 reikt Alpha Research elk jaar de Asset Allocation Awards uit aan de beste beleggingsspecialisten.
De beleggingscategorieën zijn: Asset Allocation, Fixed Income, Equities Regional, Equities Sector en Overall.