Webinar

How Much is Optimal?

Op 23 juni 2022 organiseerde Alpha Research het webinar ‘Portfolio Concentration: How Much is Optimal?’ samen met GuardCap Asset Management Limited en Columbia Threadneedle Investments.

Lees verder... about How Much is Optimal?

China and Emerging Markets: 2022 new perspectives

Op 12 april 2022 ging Eelco Ubbels, Alpha Research, samen met Renco van Schie, Valuedge, vanuit de Stark Narrative studio te Amsterdam, het gesprek aan over de kansen van beleggen in China en Emerging Markets.

Lees verder... about China and Emerging Markets: 2022 new perspectives

Sustainable & Impact Investing in Global Equities

De zesde aflevering van de webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 29 juni 2021 met UBP en T. Rowe Price. We gingen verder naar: ‘Let’s talk Sustainable & Impact Investing in Global Equities’. Bekijk de replay.

Lees verder... about Sustainable & Impact Investing in Global Equities

Trends in een nieuwe economie

De vijfde aflevering van de webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 1 juni 2021 met ACTIAM en Rothschild & Co AM. Over de Silver Economy, SDGs en hoe om te gaan met veranderingen. Bekijk de replay.

Lees verder... about Trends in een nieuwe economie

Breed beeld op dividendbeleggen

Alpha Research organiseerde op 18 mei 2021 het Emerging Managers webinar over dividend betalende aandelen in Europa en Frontier Markets samen met Trustus Capital Management en Sustainable Dividends Value Fund. Bekijk de replay.

Lees verder... about Breed beeld op dividendbeleggen

Groenste vorm van duurzaam beleggen: impactbeleggen

De vierde aflevering van de webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 20 april 2021 met UBP en Aegon Asset Management. De groenste vorm van duurzaam beleggen: impactbeleggen. Bekijk de replay.

Lees verder... about Groenste vorm van duurzaam beleggen: impactbeleggen

Tijd om kleur te bekennen nu aangebroken

De derde aflevering van de webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 30 maart 2021 met PGIM en Rothschild & Co Asset Management. Ook voor obligaties is het tijd om kleur te bekennen. Bekijk de replay.

Lees verder... about Tijd om kleur te bekennen nu aangebroken

Wereldwijd duurzaam beleggen in aandelen

De tweede aflevering van de webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 9 maart 2021 met ACTIAM en Aegon Asset Management. De weg naar een groene beleggingsportefeuille. Bekijk de replay.

Lees verder... about Wereldwijd duurzaam beleggen in aandelen

Long Term versus Short Term: Let’s Talk ESG

De eerste aflevering van de Alpha Research webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 9 februari 2021 met T. Rowe Price en PGIM. Technologie en de weg van grijs naar groen in China. Bekijk de replay.

Lees verder... about Long Term versus Short Term: Let’s Talk ESG

Asset Allocatie Consensus online december 2020

Tijdens het Asset Allocatie Consensus Online webinar op 8 december 2020 spraken we met San Lie, Head of Portfolio Management bij ASN Beleggingsfondsen over asset allocatie en duurzaamheid. Bekijk de replay.

Lees verder... about Asset Allocatie Consensus online december 2020

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asset Allocation Awards

Sinds 2016 reikt Alpha Research elk jaar de Asset Allocation Awards uit aan de beste beleggingsspecialisten.
De beleggingscategorieën zijn: Asset Allocation, Fixed Income, Equities Regional, Equities Sector en Overall.