Laden Evenementen

Webinar

Asset Allocatie Consensus Online

14-05-2020

Asset Allocatie Consensus Online

14 mei 2020 | 15:00 UUR

Op donderdag 14 mei organiseert Alpha Research samen met Aegon Asset Management een Webinar: ‘Asset Allocatie Consensus Online’. Hiervoor nodigen wij u van harte uit.

Alpha Research inventariseert maandelijks meer dan 50 asset allocatie rapporten van asset managers, fondsenhuizen en research partijen en actualiseert deze opinies in de database. Samen met Olaf van den Heuvel, CIO, en Robert-Jan van der Mark, Senior portfolio manager Multi Asset, van Aegon Asset Management gaan we in gesprek over de Asset Allocatie Consensus. We zullen op zoek gaan naar de argumenten waarom juist nu de beleggingscategorie obligaties van onderwogen naar neutraal gaat, maar ook de specifieke asset class commodities, waarbij we in april zelfs een negatieve olieprijs hebben gezien, zullen we onder de loep nemen.

Tijdens het webinar is er de gelegenheid om vragen te stellen, zowel over de consensus, als multi-asset vragen voor Olaf van den Heuvel en vragen over commodities voor Robert-Jan van der Mark.

Wanneer u op onderstaande aanmeldlink klikt, komt u op onze webinarpagina op Crowdcast, het platform waar wij onze webinars hosten. Zij sturen u een bevestiging en een herinnering nadat u zich heeft aangemeld. Als u zich aanmeldt, gaat u akkoord met onze Privacy Policy.

 

Meld u hier aan

Webinar Alpha Research

Programma

Zorg dat u er bij bent

Tijd: Activiteit:
15:00 Introductie
15:05 In gesprek met:

Olaf van den Heuvel en

Robert-Jan van der Mark

15:40 Q&A
15:45 Afsluiting

Sprekers

De sprekers van dit event

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asset Allocation Awards

Sinds 2016 reikt Alpha Research elk jaar de Asset Allocation Awards uit aan de beste beleggingsspecialisten.
De beleggingscategorieën zijn: Asset Allocation, Fixed Income, Equities Regional, Equities Sector en Overall.