Events terugblik

Bekijk de events die Alpha research heeft georganiseerd

Alle events
  • Alle events
  • Investment Meeting
  • Kennislunch
  • Seminar
  • Webinar

It’s all in the mix

On 26 October 2021, Alpha Research organized the seminar ‘Markets at a Crossroads – It’s all in the mix’, together with Nordea AM and Columbia Threadneedle Investments and guest speakers Jan De Bondt, Executive in Residence at Vlerick Business School and Tom Feys, Chief Investment Officer, SFPI-FPIM.

Inkomsten en inflatie centraal

Op 16 september 2021 organiseerde Alpha Research samen met PGIM, State Street SPDR ETF’s en Ossiam (een affiliate van Natixis Investment Managers) een bijeenkomst waarin inkomsten en inflatie centraal stond.

Sustainable & Impact Investing in Global Equities

De zesde aflevering van de webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 29 juni 2021 met UBP en T. Rowe Price. We gingen verder naar: ‘Let’s talk Sustainable & Impact Investing in Global Equities’. Bekijk de replay.

Trends in een nieuwe economie

De vijfde aflevering van de webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 1 juni 2021 met ACTIAM en Rothschild & Co AM. Over de Silver Economy, SDGs en hoe om te gaan met veranderingen. Bekijk de replay.

Breed beeld op dividendbeleggen

Alpha Research organiseerde op 18 mei 2021 het Emerging Managers webinar over dividend betalende aandelen in Europa en Frontier Markets samen met Trustus Capital Management en Sustainable Dividends Value Fund. Bekijk de replay.

Groenste vorm van duurzaam beleggen: impactbeleggen

De vierde aflevering van de webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 20 april 2021 met UBP en Aegon Asset Management. De groenste vorm van duurzaam beleggen: impactbeleggen. Bekijk de replay.

Tijd om kleur te bekennen nu aangebroken

De derde aflevering van de webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 30 maart 2021 met PGIM en Rothschild & Co Asset Management. Ook voor obligaties is het tijd om kleur te bekennen. Bekijk de replay.

Wereldwijd duurzaam beleggen in aandelen

De tweede aflevering van de webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 9 maart 2021 met ACTIAM en Aegon Asset Management. De weg naar een groene beleggingsportefeuille. Bekijk de replay.

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asset Allocation Awards

Sinds 2016 reikt Alpha Research elk jaar de Asset Allocation Awards uit aan de beste beleggingsspecialisten.
De beleggingscategorieën zijn: Asset Allocation, Fixed Income, Equities Regional, Equities Sector en Overall.