Events terugblik

Bekijk de events die Alpha research heeft georganiseerd

Alle events
  • Alle events
  • Investment Meeting
  • Kennislunch
  • Seminar
  • Webinar

Groenste vorm van duurzaam beleggen: impactbeleggen

De vierde aflevering van de webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 20 april 2021 met UBP en Aegon Asset Management. De groenste vorm van duurzaam beleggen: impactbeleggen. Bekijk de replay.

Tijd om kleur te bekennen nu aangebroken

De derde aflevering van de webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 30 maart 2021 met PGIM en Rothschild & Co Asset Management. Ook voor obligaties is het tijd om kleur te bekennen. Bekijk de replay.

Wereldwijd duurzaam beleggen in aandelen

De tweede aflevering van de webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 9 maart 2021 met ACTIAM en Aegon Asset Management. De weg naar een groene beleggingsportefeuille. Bekijk de replay.

Long Term versus Short Term: Let’s Talk ESG

De eerste aflevering van de Alpha Research webinarserie Long Term versus Short Term: “Let’s Talk ESG” was op 9 februari 2021 met T. Rowe Price en PGIM. Technologie en de weg van grijs naar groen in China. Bekijk de replay.

Asset Allocatie Consensus online december 2020

Tijdens het Asset Allocatie Consensus Online webinar op 8 december 2020 spraken we met San Lie, Head of Portfolio Management bij ASN Beleggingsfondsen over asset allocatie en duurzaamheid. Bekijk de replay.

Vastgoed en corona: winnaars en verliezers

Vastgoed en corona: winnaars en verliezers was het thema van het Alpha Research webinar op 19 november 2020. Met Skagen, Van Eck en Bob Homan, Head ING Investment Office bespraken we de asset class vastgoed. Bekijk de replay.

Asset Allocatie Consensus Online november 2020

Mary Pieterse-Bloem, Hoofd Obligatiebeleggen bij ABN AMRO, sprak tijdens het webinar op 5 november 2020 over: “Is de ESG factor schijn of echt?”. Bekijk de replay.

Klimaatrisico: is uw portefeuille bestand tegen de storm?

Op 27 oktober 2020 organiseerde Alpha Research samen met Northern Trust Asset Management het webinar: “Klimaatrisico: is uw portefeuille bestand tegen de storm?”. Bekijk de replay.

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asset Allocation Awards

Sinds 2016 reikt Alpha Research elk jaar de Asset Allocation Awards uit aan de beste beleggingsspecialisten.
De beleggingscategorieën zijn: Asset Allocation, Fixed Income, Equities Regional, Equities Sector en Overall.